FACEBOOK: Ako sa cez iPhone odhlásiť zo všetkých zariadení, na ktorých ste sa prihlásili

FACEBOOK: Ako sa cez iPhone odhlásiť

Skoro každý má založený svoj profil na Facebooku, ktorý je najrozšírenejšou sociálnou sieťou na svete. Ak ho teda používate, s veľkou pravdepodobnosťou ste sa na neho prihlásili aj niekde inde, ako len na svojom zariadení. Ak sa napríklad v škole či práci zabudnete odhlásiť, vzniká riziko, že sa vám na účet niekto dostane. Facebook ponúka možnosť vzdialeného odhlásenia zo všetkých aktívnych relácií.

Pokiaľ sa teda odhlásite z niektorej relácie, budete sa musieť na danom zariadení pri nasledujúcom použití znovu prihlásiť. Je tak zbytočné sa napríklad odhlasovať z relácie, ktorá je na vašom zariadení. Tento spôsob je tak skôr pre vzdialené odhlasovanie zo zariadení, z ktorých ste sa zabudli odhlásiť a dlhšiu dobu ich nebudete používať.

Ako sa cez iPhone odhlásiť zo všetkých aktívnych relácií na Facebooku?

  • Otvorte aplikáciu Facebook
  • V pravom dolnom rohu kliknite na ikonu v podobe 3 vodorovných čiar – More
  • Zíďte dolu a kliknite na “Nastavenia” – Settings
  • Vyberte “Nastavenie účtu” – Account Settings
  • Kliknite na “Zabezpečenie” – Security
  • Choďte do “Kde ste prihlásení” – Where you´re logged in
  • U relácií, ktoré chcete ukončiť, kliknite na krížik

Kliknutím na krížik sa z danej relácie odhlásite. Už sa tak nemusíte báť, že ste sa niekde na cudzom počítači zabudli odhlásiť, pretože sa môžete presvedčiť zo svojho zariadenia a poprípade sa odhlásiť.

FACEBOOK: Ako sa cez iPhone odhlásiť zo všetkých zariadení, na ktorých ste sa prihlásili FACEBOOK: Ako sa cez iPhone odhlásiť zo všetkých zariadení, na ktorých ste sa prihlásili FACEBOOK: Ako sa cez iPhone odhlásiť zo všetkých zariadení, na ktorých ste sa prihlásili

 

FACEBOOK: Ako sa cez iPhone odhlásiť zo všetkých zariadení, na ktorých ste sa prihlásili
5 (100%) 3 votes